HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İspanyol basını: Arda Turan, Beşiktaş'ın rakibi Monaco'ya gidiyor

Düzenleyen:
İspanyol basını: Arda Turan, Beşiktaş'ın rakibi Monaco'ya gidiyor
Arda Turan, Monaco, Haber

SPOR Haberleri

İspanya'nın ünlü gazetesi Mundo Deportivo, Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arda Turan'ın, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco'ya gideceğini yazdı.

Barcelona Sportif Direktörü Roberto Fernandez yaptığı açıklamada Çarşamba gününe kadar bazı oyuncuların aralarından ayrılmasının beklendiğini söylemişti. Katalan ekibinde 7 futbolcunun adı ayrılacak isimler arasında geçerken Arda Turan da listede bulunuyor.

JORGE MENDES HEMEN BARCELONA'YA GELDİ

Tam da bu açıklamanın üzerine ünlü menajer Jorge Mendes Barcelona'ya geldi. İspanyol basınında yer alan iddialara göre Jorge Mendes; Arda Turan ve Andre Gomes'in takımdan ayrılmasıyla ilgili işlemleri yapmak üzere geldi. Mundo Deportivo'dan Fernando Polo, Dembele'nin gelmesinin ardından 2 transfer daha yapmaya hazırlanan Katalan ekibinde sıcak saatler yaşandığını ifade ederek Jorge Mendes'in Andre Gomes ve Arda Turan'ın geleceğiyle ilgili görüşmek için Barcelona'ya geldiğini yazdı.

ARDA'NIN SONRAKİ DURAĞI BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ MONACO

Polo, Arda Turan'ın Fransız devi Monaco'ya transferinin söz konusu olduğunu ve milli futbolcunun bir sonraki durağının Fransa olacağını iddia etti. Barcelona'nın her ne olursa olsun cuma gününe kadar Arda Turan'ı takımdan göndereceğinin altını çizen Polo, Monaco'nun ilk sırada olduğunu yazdı. (CNN Türk)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...