Wimbledon'ı sarsan Türk kızı

Wimbledon'ı sarsan Türk kızı

SPOR Haberleri

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda, gençlerde ana tabloya kalan İpek Soylu, ikinci tur maçında Hong Konglu Katherine Ip'i 2-0 yenerek 3. tura yükseldi.

Gençlerde ana tabloya kalan İpek Soylu, 2. tur maçında Katherine Ip'liyi yendi. Wimbledon Tenis Turnuvası'nda, gençlerde ana tabloya kalan İpek Soylu, ikinci tur maçında Hong Konglu Katherine Ip'i 2-0 yenerek 3. tura yükseldi. 9 numaralı kortta oynanan maçta, 17 yaşındaki milli tenisçi, rakibini 6-2 ve 6-4'lük setlerle 2-0 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu. Geçen yıl Wimbledon'da 3. tura kadar yükselen Soylu, başarısını bu yıl da tekrarladı. Milli tenisçi, toplam bir saat süren ve 6 kez servis kırdığı karşılaşmayı 5 "ace", 25 "winner", 23 basit ve 7 çift hatayla tamamladı. İpek Soylu, üçüncü turda Japon Kyoka Okamura ile Çek Barbora Krejcikova maçının galibiyle karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...