Tolgay, Şenol Güneş'e sinirlenip, duş almadan evine gitti

Düzenleyen:
Tolgay, Şenol Güneş'e sinirlenip, duş almadan evine gitti

SPOR Haberleri

Tolgay Arslan, Şenol Güneş tarafından Bursaspor maçının son dakikasında oyuna alınınca, maça çok geç alındığını düşünüp sinirlenerek duş bile almadan evine gitti.

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da Bursaspor'u konuk ettiği maçta siyah-beyazlıların yedek kulübesinde kriz çıktığı iddia edildi.

"MEDEL, KENDİSİ GİRMEYİNCE ÇILDIRDI"

Habertürk'ün haberine göre yedek kulübesinde ilk tepki Inter'den alınan Gary Medel'den geldi. Geçen hafta Kasımpaşa önünde son 17 dakikada görev yapan Şilili oyuncunun, Şenol Güneş'in ilk değişikliği sırasında Beck'in kenara çağrıldığını görünce kızdığı aktarıldı.

Isınmayı bırakan Medel'in soyunma odasına gittiği belirtilirken kısa süre sonra geri döndüğü ve keyifsiz olduğu ifade edildi.

TOLGAY DUŞ BİLE ALMADAN EVİNE GİTTİ

Kasımpaşa karşısında 90. dakikada oyuna sokulan Tolgay Arslan'nın da benzer bir tepkide bulunduğu bildirildi. Çok geç alındığını düşünüp bu duruma sinirlenen Tolgay'ın, soyunma odasına gitmediği ve hatta duş almadan direkt evinin yolunu tuttuğu belirtildi.

Yedek kulübesinde bulunan bir diğer isim Lens'in de moralsiz olduğu gözlendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...