Yasmani Copello Escobar, özel çocuklarla bir araya geldi

Düzenleyen:
Yasmani Copello Escobar, özel çocuklarla bir araya geldi

SPOR Haberleri

Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 400 metre engellide gümüş madalya alan milli atlet Yasmani Copello Escobar, Kartal’da bulunan Avrasya Özel Çocuklar Derneği’ni ziyaret etti. Escobar, çocuklar için 2 trambolin hediye etti.

Milli atlet Yasmani Copello Escobar, Avrasya Özel Çocuklar Derneği’ni ziyaret ederek burada eğitim gören çocuklarla buluştu. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği Escobar, “Çocukların mutluluğu çok önemli. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Hepsi çok doğal, çok güzeller. Hepsini çok seviyorum. 2 tane hediye trambolin getirdim. Avrasya Özel Çocuklar Derneği’nin gelişimine katkıda bulunmak istedim. Bundan sonra da daha fazla katkıda bulunmak istiyorum. Özel Olimpiyatlar temsilcileriyle de görüşme halindeyim daha fazla neler yapabiliriz diye” açıklamalarında bulundu. 

''BİZ SADECE EĞİTİM VERİYORUZ''

Derneğin çalışma şeklinin özel çocuklara verilen eğitim üzerine olduğunu ifade eden Avrasya Özel Çocuklar Derneği Başkanı Aysu Umut ise, “Biz gönüllü çalışmalar yapan bir derneğiz. Diğer derneklerden farkımız eğitim derneği olmamız. Çocukların yaşamlarını daha kaliteli hale getirmek için çabalıyoruz. Biz kimseye kumanya veren ya da farklı bir şey veren bir dernek değiliz, çocuklara ve ailelerine eğitimle destek veren bir derneğiz” ifadelerini kullandı. 

Başarılı sporcu, daha sonra özel çocuklarla birlikte poz verdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...