Manisa'da 549 kişi MHP'den istifa etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Manisa'da 549 kişi MHP'den istifa etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

MHP Manisa İl Teşkilatının eski Başkanlarından Tamer Akkal: “Başbuğumuz ‘Ülkücülük MHP’de olur’ sözü maalesef bu şartlarda geçerliliğini yitirmiş ve Milliyetçi Hareket Partisi Başbuğumuzun partisi olmaktan çıkmıştır” dedi.

MHP Manisa Teşkilatından 549 kişi partilerinden istifa etti. Partililer eski MHP İl Başkanlarından Tamer Akkal'ın Kentpark'taki işyerinde toplandı. Partiden daha önce istifa eden Tamer Akkal ile birlikte eski Milletvekili Mustafa Enöz, eski Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, eski Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, eski Gördes Belediye Başkanı İbrahim Emre, eski Turgutlu İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, eski Salihli İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ, eski Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa Güvenç, eski Kırkağaç İlçe Başkanı Vedat Terdi, eski İl Ocak Başkanı Yıldırım Şekercioğlu, eski Merkez İlçe Başkanı Ömer Oral, eski Milletvekili Adayı Engin Kabadağ, Turgutlu eski Ocak Başkanı Ahmet Ertan ve MHP'nin çeşitli kademelerinde yer alan partililer yer aldı.
Manisa'da 549 kişi MHP'den istifa etti
Bu arada yapılan toplantıda AK Parti’den istifa ederek Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinde bağımsız üyeliğine devam eden Orkun Şıktaşlı’nın da bulunması dikkat çekti.
Manisa'da 549 kişi MHP'den istifa etti
“YENİ BAŞLANGIÇLARA YELKEN AÇIYORUZ”

Yeni başlangıçlara yelken açmak için bir araya geldiklerini kaydeden Akkal, “Bugün burada geçmişte Milliyetçi Hareket Partisinin hemen her kademesinde yer almış, eski milletvekilinden belediye başkanlarına, il başkanlarından ilçe başkanlarına ve hatta şu anda görevi başında bulunan ilçe başkan yardımcılarından yöneticilerine kadar Türkiye için elimizi taşın altına sokuyor ve Sayın Meral Akşener’in kuracağı yeni partide görev almak üzere 549 kişi olarak parti üyeliğimizden istifa ediyor ve yeni başlangıçlara yelken açıyoruz” şeklinde konuştu.

Manisa'da 549 kişi MHP'den istifa etti
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...