Ben Arfa için Fenerbahçe'yi açıkladılar!..

Düzenleyen:
Ben Arfa için Fenerbahçe'yi açıkladılar!..

SPOR Haberleri

Paris Saint-Germain Sportif Direktörü Antero Henrique, Hatem Ben Arfa için en istekli kulübün Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Paris Saint-Germain Sportif Direktörü Antero Henrique, oyuncunun Türkiye'ye gideceğini açıkladı. Fransa basınına takımdan göndermek istedikleri Ben Arfa için konuşan Henrique, "Fenerbahçe Ben Arfa transferi için şu anda en istekli kulüp. Başakşehir'in de bir ilgisi var. Oyuncu görüşmeler yapmak için Türkiye'ye gidecek ve son bir karar verecek" ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMIŞTI
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, katıldığı canlı yayında Hatem Ben Arfa ile transfer için görüştüklerini itiraf etmiş ve oyuncunun PSG'den alacağını tahsil ettikten sonra görüşeceklerini belirtmişti. Aziz Yıldırım, "Ben Arfa'nın kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi var. 11 milyona yakın alacağı olduğunu söylüyor. Geçen yıldan da 2 milyon olduğunu söylüyor. Bunu aldıktan sonra oturur sizinle konuşurum diyor Almaya karar verirsek alacak gücümüz var, onu da söyleyeyim" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...