Sinem Kobal'dan ayrılık açıklaması

Sinem Kobal'dan ayrılık açıklaması

MAGAZİN Haberleri

Arda Turan'ın parmağında alyansının olmaması ikilinin ayrıldığı dedikodularını ayyuka çıkarırken Sinem Kobal, isyan etti, 'Ne ayrılığı? Biz evleniyoruz...'

Sinem Kobal önceki akşam İstanbul'da bir kına gecesine katıldığı saatlerde Arda Turan Kıbrıs'ta Survivor finalindeydi. Arda'nın parmağında alyansının olmaması ikilinin ayrıldığı dedikodularını ayyuka çıkarırken Kobal, isyan etti: "Ne ayrılığı? Biz evleniyoruz..." Geçen yıl nişanlanan ikilinin ilişkisi üzerinde karabulutlar dolaştığı iddia ediliyor. İki sevgili, yaklaşık 15 gündür hiç bir arada görüntülenmezken Arda'nın Çeşme'de tek başına tatil yapması, Kobal'ın İstanbul'da kalması kafaları iyice karıştırdı.Son olarak milli futbolcunun Kıbrıs'ta Survivor finaline katıldığı dakikalarda güzel oyuncunun İstanbul'da tek başına bir kına gecesinde görüntülenmesi ayrılık dedikodularını ayyuka çıkardı.
MADRİD'DE HEP BİRLİKTEYİZ ZATEN
Survivor'un finalinde parmağında alyansının olmadığı görülen Arda Turan, ayrılıkla ilgili tek kelime konuşmazken Sinem Kobal, dün menajerlik şirketi aracılığıyla isyan etti: "Ne ayrılığı? Biz evleniyoruz... Madrid'de birlikte yaşıyoruz. Türkiye'ye döndükten sonra Arda arkadaşlarıyla ben de kendi arkadaşlarımla zaman geçirmek istediğimiz için bir arada görüntülenmiyoruz. Bu çok normal bir şey. İlişkimizde her şey yolunda, bir sorun yok!"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...