Bakan Kurtulmuş'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Bakan Kurtulmuş'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

GÜNDEM Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, “30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bu toprakları bize vatan yapan ecdadımızı ve tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 30 Ağustos’u Türk milletinin imanından aldığı güçle girdiği her savaştan zaferle çıktığını kanıtlayan bir kahramanlık destanı olarak tanımlayan Kurtulmuş, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: 
“Tarihte hiçbir dönem dayatma ve sömürüyü kabul etmeyen bir milletin fertleri olarak bugünkü mevcudiyetimizin yegane dayanağı da aynı onurlu duruştur. 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bu toprakları bize vatan yapan ecdadımızı ve tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimizi minnetle anıyorum.” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...