Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Turkcell ile bağlan spora

Düzenleyen:
Turkcell ile bağlan spora

SPOR Haberleri

Kurulduğu ilk günden beri Türkiye’de sporun en büyük destekçisi olan Turkcell’in yeni reklam teması TÜRKSPORU büyük ilgi gördü.

Kurulduğu ilk günden beri Türkiye’de sporun en büyük destekçisi olan Turkcell’in yeni reklam teması TÜRKSPORU büyük ilgi gördü. A Millî Futbol Takımı iletişim sponsorluğu ile başlayan desteği her geçen gün artıran ve 25 branşta 34 binden fazla sporcuya yol arkadaşı olan Turkcell, sporun dostu olmaya devam ediyor. Futboldan basketbola, atletizmden yüzmeye, golf, yelken ve engel tanımayanlara birçok spor branşında Turkcell’in verdiği destek reklam filmine de yansıdı. 
500 milyon lira…
Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, sporun ve sporcunun en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini belirterek “A Millî Futbol Takımı’nın iletişim sponsorluğu ile başlayan spora desteğimizi her gün büyüterek bugüne kadar getirdik. Kurulduğumuz günden bu yana 25 spor branşında, toplamda 500 milyon TL’nin üzerinde maddi destekle, 34 binden fazla sporcunun yanında olduk. Turkcell olarak sporun ve sporcunun en büyük destekçisi olmaya hep devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

HER DALDAN HER TELDEN
Yeni reklam filminde Turkcell’in birçok branşta verdiği destek gözler önüne serildi. Millî sporcular çekimlerde hayli eğlendi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...