Trabzon'da transfer bu hafta şekilleniyor

Düzenleyen:
Trabzon'da transfer bu hafta şekilleniyor

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer Arjantinli orta saha oyuncusu Sosa ve Serdar Taşçı’nın transferlerini bitirmeye çalışıyor

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını erkenden noktalamak isteyen ancak gelinen noktada birinci transfer ve tescil döneminin tamamlanmasına 10 gün kala stoper ile orta sahaya takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da transferler için kritik haftaya girildi. Takıma doğrudan katkı sağlayacak oyuncuları kadrosuna katmak isteyen ve bu noktada birçok oyuncuyu gündemine alan bordo mavililer, kalan 10 günlük sürede transfer çalışmalarını tamamlamaya çalışacak.
> Sosa ve Serdar ısrarı 
Transfer dönemi boyunca birçok isim ile temasta bulunan ancak istediği sonuçları alamayan Trabzonspor’da yönetimin, Milanlı Jose Sosa ile Spartak Moskovalı Serdar Taşçı’yı kadroya katma konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. Uzun süredir bu noktada girişimlerini sürdüren, oyuncularla yapılan görüşmelerden de olumlu sonuç alan bordo mavililerin, iki isim için kulüplerle de son görüşmeleri yaptığı belirtildi.
> Sissoko: Kalıyorum
Trabzonspor’un bir süredir transfer gündeminde yer alan Tottenhamlı Moussa Sissoko, takımdan ayrılmayacağını söyledi. Sosyal medya hesabı instagram üzerinden canlı yayın gerçekleştiren 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sırada bordo-mavili takımın taraftarlarının ‘Trabzonspor’a gel’ çağrısı üzerine “Takımdan ayrılmayacağım” cevabını verdi. Trabzonspor, bu oyuncudan gelen olumsuz mesaj üzerine girişimlerini sonlandırdı. 
> Kimler yolcu? 
Trabzonspor’da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Luis Ibanez ve Aykut Demir için de kritik haftaya girildi. Bordo-mavili yönetimin bu iki oyuncu ile de devam eden sözleşmelerini feshetme konusunda görüştüğü belirtildi. Trabzonspor, Sefa Yılmaz, Muhammet Demir, Zeki Yavru ve Medjani gibi isimlerle de yollarını ayırmış, Aytaç Kara ise Evkur Yeni Malatyaspor’a kiralık olarak gönderilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...