Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ve Emre Mor Celta Vigo’da

Düzenleyen:
Ve Emre Mor Celta Vigo’da

SPOR Haberleri

Millî Takım kadrosunda olan Emre, transferini sonlandırmak için Lucescu’dan izin alıp İspanyol kulübüyle sözleşme imzaladı

Genç yaşında hızı ve çalımlarıyla bütün dünyanın dikkatini üzerine çeken Emre Mor’un yeni takımı Celta Vigo oldu. Borussia Dortmund’un 16 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı millî yıldız, Alman kulübünde yeterince süre alamayınca kendini gösterebileceği bir takım arayışına girmişti. Türkiye’de özellikle F.Bahçe’nin yakından ilgilendiği 20 yaşındaki oyuncu tercihini La Liga’dan yana kullandı ve Celta Vigo’yla 5 yıllık sözleşme imzaladı. 
EURO 2016 sırasında kamptan ayrılarak Borussia Dortmund’a imza atan Emre’nin bir başka imzası da yine millî kamp sırasında gerçekleşti. Türkiye’nin Ukrayna ve Hırvatistan maçlarının kadrosunda yer alan Emre, Lucescu’dan izin alarak babası ve menajeriyle İspanya’ya gitti. Burada yapılan pazarlıkların ardından Celta Vigo, 13 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Emre’yi kadrosuna kattı. Emre, 14 milyon avroya alınan Catanha’nın ardından Celta Vigo’nun en pahalı transferi oldu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...