'Euro zehirli bir hap'

- Güncelleme:
'Euro zehirli bir hap'

Ekonomi Haberleri

İş dünyasının önemli isimlerinde Nathan Krisch, euro'nun Avrupa için zehitli bir hap olduğunu söyledi.

Altın ve sabit getirili işlemler trilyoneri Nathan Krish'den önemli bir uyarı geldi. Bloomberg Markets dergisinin Ağustos ayında yayınlanacak sayısı için konuşan Jetro Holding'in sahibi Nathen Krish yatırım araçlarını yorumladı ve kendi yatırım tercihlerinden bahsetti. Artık altın ve sabit getirili yatırım araçlarını çekici bulmayan Krisch'e göre gayrimenkul yatırımı daha cazip, ayrıca sanata yatırım yapmak istiyorsanız bir ekspere danışmakta büyük fayda var. Krish'in altına yatırım yapmadığını, altının hiçbir getirisi olmadığını, öylece duran bir emtia olduğu, yerinde saymanıza neden olacağını söyledi. Krisch gayrimenkul yatırımının hala en sağlıklı yatırımlardan biri olduğunu fakat bunun için yatırım yapılacak yerlerin iyi seçilmesi gerektiği söyledi. Jetro Holding'in sahibi için daire alınabilecek en uygun yerlerin ise Paris, Londra, New York, San Francisco olarak sıralanıyor.
Bloomberg Billionaires Index'e göre 5,6 trilyon dolarlık varlığa sahip olan Krish ekonominin şu anki gidişatınıysa ağır sözlerle eleştirdi.
Krish ''Global ekonomi dehşet verici bir tehditle karşı karşıya ve bu tehlikenin tek bir sebebi var: 'euro'. Euro Avrupa için zehirli bir hap gibi. Bu herkesi tekrardan altına geri itiyor. Ayrıca Avrupa'da devasal bir işsizlik problemi var. Kominizim çağ dışı kaldı, şu anda faşizme doğru bir gidişat var. Genç insanların yüzde 50'sini işsiz bırakamazsınız'' şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...