Türkiye'nin konuştuğu ayıp!

Düzenleyen:
Türkiye'nin konuştuğu ayıp!

GÜNDEM Haberleri

Yaz tatillerini ana vatanda geçirdikten sonra çalıştıkları ülkelere dönmek için geldikleri Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda uzun kuyruklar oluşturan Türkler’in yol kenarına attıkları çöpler, karayolları ve Edirne Belediyesi ekiplerince temizlendi. Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Trakya gümrüklerinden son 48 saatte 18 bin 662 araçla 81 bin 986 yolcu çıkış yaptı.

Edirne’nin Avrupa’ya açılan en büyük sınır kapısı Kapıkule’de araç kuyruğunda bekleyen gurbetçilerin çevreye attığı ve tepkilere neden olan çöpler, Edirne Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi. 

Türkiye'nin konuştuğu ayıp!

Gurbetçilerin kuyrukta beklerken tükettiği su ve hazır gıdaların ambalajları çevrede kötü görüntülerin oluşmasına neden olmuştu. Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerinde bölgeye giderek, yol kenarlarında ve refüjlerde biriken çöpleri temizleyerek poşetlere doldurdu. 

Türkiye'nin konuştuğu ayıp!

Almanya’ya tekstil taşıyan Cemil Bulut, "Çöp bidonları yok. Vatandaş nereye atacak çöpünü. Çöplerin çoğu poşetlerde, çöp bidonu arıyorlar ama bulamıyorlar. Yere atmak zorunda kalıyorlar. Çöpler görüldüğü gibi sokak ortasında görünüyor. Çöp bidonu olsa herkes çöpünü bidona atar" dedi. 

Türkiye'nin konuştuğu ayıp!

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...