Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Independiente ikinci başkanı: Beşiktaş, Paletta ile görüştü

Düzenleyen:
Independiente ikinci başkanı: Beşiktaş, Paletta ile görüştü

SPOR Haberleri

Independiente kulübünün ikinci başkanı Noray Nakış, Milan'da forma giyen Gabriel Paletta ile görüştüğünü belirterek, "Türkiye'de oynama arzusu var, kendisi Beşiktaş ile görüştü." dedi.

Arjantin'in Independiente kulübünün ikinci başkanı Noray Nakış, Süper Lig ekiplerinin transfer gündeminde olan Arjantin asıllı İtalyan stoper Gabriel Paletta ve transfer gündemine ilişkin Radyospor'da Özgür Sancar'a konuştu.

"BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞTÜ"

"Paletta ile görüştüm, yakın dostlarım var" diyen Nakış, "Oyuncunun isteği önemlidir. Türkiye'de oynamak için arzusu var. Kendisinin Beşiktaş ile görüştüğünü, hatta Trabzon'un da ilgilendiğini biliyorum. Milan gibi bir takımda oynayan bir oyuncu. Hangi kulüp çabuk davranırsa, o oyuncuyu alacaktır" ifadelerini kullandı..

2 SEZONDA 46 MAÇA ÇIKTI

İtalya'da Milan forması giyen 31 yaşındaki oyuncu, 2 sezonda toplam 46 maça çıkarak 3949 dakika sahada kaldı ve takımına 2 gol 2 asistlik katkı verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...