Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Talât Bulut'un Vatan Şaşmaz isyanı sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:
Talât Bulut'un Vatan Şaşmaz isyanı sosyal medyayı salladı

MAGAZİN Haberleri

Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesinin ardından yapılan yorumlara tepki gösteren Talât Bulut'un 50 saniyelik videosu kısa sürede en çok izlenen ve paylaşılanlar arasına girdi.

Eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz cinayeti hakkında yapılan yorumlar, ünlü oyuncu Talât Bulut'u isyan ettirdi. Ünlü oyuncunun 50 saniyelik videosu, kısa sürede en çok paylaşılanlar arasına girdi.

YORUMLARA TEPKİ GÖSTERDİ

Yayınladığı videoda sosyal medyada yapılan yorumlara tepki gösteren Bulut, şu ifadelere yer verdi: "Kendi dilinde okuduğunu anlamada 65 ülke arasında 45'inci olan bizlerin duyduklarına inanma ve değerlendirmede herhalde dünya birincisiyiz.

"BİRAZ SUSSAK"

Son cinayette sosyal medyadaki bilim, edebiyat, sosyalolojik kriminal değerlendirmeler... Beyler! Gerçek küçük bir aralıkta saklıdır...Yanılgılarınızın ucu bucağı yok.. Biraz sussak..."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...