Galatasaray, Jason Denayer ile anlaştı

Düzenleyen:
Galatasaray, Jason Denayer ile anlaştı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray, Manchester City'nin elinde olan Belçikalı eski oyuncusu Jason Denayer ile kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Galatasaray, Belçikalı stoper Jason Denayer ile önümüzdeki sezon için anlaşmaya vardı.

Denayer'in maliyeti belli oldu

Sarı-kırmızılılar Denayer için Manchester City'ye 600 bin euro kiralama bedeli ödeyecek. Denayer'e ise1.25 milyon euro maaş verilecek.

Galatasaray için havalimanında sabahlamıştı

Geçen sezon başında Galatasaray'ın almak istediği Denayer transferin son saatlerine kadar havalimanında beklemiş ancak Manchester City transfere izin vermemişti. Manchester City'nin Denayer'i bonservisiyle satıp para kazanma planları, Belçikalı oyuncunun gelen teklifleri reddetmesiyle alt üst olurken, Denayer'in ısrarlı Galatasaray tavrı bu transferi sarı-kırmızılılar için mutlu sonla neticelendirdi. 

Taraftar karşılayacak

Sarı-kırmızılılara gelmek için büyük fedakarlıklar yapan Belçikalı savunmacının İstanbul'a ikinci gelişi görkemli olacak. Bu gece yarısı THY'nin Brüksel seferi ile 23:50'de İstanbul'a gelmesi planlanan Denayer için taraftar grupları sosyal medyada organize olarak coşkulu bir karşılama töreni yapma kararı aldı..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...