Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fırat Kalkanı'nın aynısını yaparız!

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fırat Kalkanı'nın aynısını yaparız!

GÜNDEM Haberleri  / IHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos resepsiyonundan açıklamalarda bulundu. Bölgedeki zulmün derhal sona erdirilmesi çağırında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Fırat Kalkanı'nda ne yaptıysak aynısını yaparız!'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de düzenlenen 30 Ağustos Resepsiyonunda yaptığı konuşmada terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arakan’da zulüm görenleri yalnız bırakamayız.Bölgemizde ve tüm dünyada zulmü sona erdirene kadar mücadelemiz sürecekTürkiye’yi terör örgütleri üzerinden köşeye sıkıştırmak isteyenler pimi çekilmiş bombalarla baş başa kalacaklardır. Maruz kaldığımız örtülü ambargoya, FETÖ’ye ve müttefiklerle yaşanan sorunlara rağmen geri adım atmayacağız. Terör örgütleri kullanılarak bölgemizde oynanan oyunları görüyoruz asla geri adım atmayacağız Biz her türlü tedbirimizi aldık, hazırlıklıyız. Fırat Kalkanı’nda ne yaptıysak, yine yaparız. Hala bizimle siyasi ve ekonomik olarak uğraşan kimi ülkeler olduğunu görüyoruz" dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...