Hayatını İHA muhabiri kurtardı

Düzenleyen:
Hayatını İHA  muhabiri kurtardı

YAŞAM Haberleri

Serinlemek için girdiği Çoruh Nehri’nde boğulmak üzere olan çocuğu, İhlas Haber Ajansı muhabiri Beşir Kelleci hayata bağladı.

Türkiye genelinde sadece son 2 ay içinde 63’ü çocuk 174 kişi boğularak can verdi. Dün 10 yaşındaki Sefa Karadeniz’in ismi de bu listeye ekleniyordu ki imdadına  İhlas Haber Ajansı muhabiri Beşir Kelleci yetişti. Olay saat 14.45 sıralarında Bayburt merkezde yaşandı. Sefa Karadeniz, serinlemek için Çoruh Nehri’ne girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılıp suda sürüklenmeye başladı. Kelleci, nehrin kenarındaki yürüyüş yolunda ilerlerken Sefa’yı fark etti. Hemen suya atlayarak çocuğu nehirden çıkardı; ilk müdahalede bulunarak olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim etti. Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Sefa, hayati tehlikeyi atlattı. O anları anlatan İHA muhabiri Beşir Kelleci “Yanımda kamera çantam vardı. Çocuğu öyle görünce hiç tereddüt etmeden 5 metre yükseklikten nehre atladım.  Kıyıya çıkardığım sırada hareket etmekte güçlük çektiğini gördüm. Yan yatırmaya çalıştığım sırada ağzından sular aktı. Çevredekiler bu arada 112’ye haber verdi. Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı” diye konuştu. Acil Servis önünde Kelleci’ye teşekkür eden baba Veysel Karademir “Çoruh Nehri’nde yapılan çalışmalardan dolayı derin göletler oluştu. Yetkililer bölgede tedbir almalı” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...