"1 milyon kişiyi ev sahibi yapacağız"

Düzenleyen:
"1 milyon kişiyi ev sahibi yapacağız"

Ekonomi Haberleri

‘El Birliği Sistemi’nden yola çıkarak, 100 bin kişiyi ev ve araba sahibi yapan Eminevim’in yeni hedefi, 10 yılda 1 milyon insanın hayallerini gerçekleştirmek.

El birliği sistemini 27 yıldır problemsiz bir şekilde sürdüren Eminevim, bugüne kadar yaptığı teslimatlarla 100 bin kişinin ev ve otomobil sahibi olmasını sağladı. Anadolu’daki insanların kendi aralarında yapmış oldukları yardımlaşma ve dayanışma üzerinden hareketle bu sistemi kurduklarını belirten Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün “Bütün mesele dürüst olmak, bir insan batabilir de, iflas edebilir, başına bir çok kötü olay gelebilir. Ancak aldatmamak ve güven vermek bizim için temelini oluşturuyor. Paylaşım bizim için çok önemli. Bunu yaparken ulvi duygulara ihtiyaç var. Bu düşünce ile bugüne kadar 100 bin kişiyi ev ve araba sahibi yaptık. Hedefimiz 10 yılda 1 milyon kişiyi mal sahibi yapmak” dedi.
CARİ AÇIĞI BİLE KAPATIRIZ
Türk insanına uygun bütçeli faizsiz taksit imkânı sunduklarını ifade eden Emin Üstün, el birliği yapmak suretiyle daha fazla kesime iş üretmek için yeni projeleri hayata geçirdiklerini dile getirdi. Ankara’da enerji alanında 2,5 megavatlık bir yatırım yaptıkları bilgisini veren Üstün “Bu ay Afyon için yeni bir projemiz var. Eskişehir ve Bilecik’te de 20 megavat civarında da bir yatırım kararı aldık. Güneş enerjisi yatırımı yapıyoruz. 2 bin kişi kadar ortağımız bulunuyor. Her yıl 60 milyar dolarlık enerji ithalatı yapacağımıza 60 milyar dolar ile 60 bin megavat enerji üretir, el birliği ile cari açığı bile kapatırız” diye konuştu. 
EĞiTiME ENTEGRE EDECEĞİZ 
 Eminevim olarak ‘El Birliği Sistemi’ni eğitime entegre etmek istediklerini paylaşan Üstün, şunları kaydetti: Daha çok kesime iş bulmayı hedefliyoruz. Büyük kesimlerin sermayesini, iş gücünü birleştirmeyi amaç edindik. Türkiye’de eğitimin yanında bu sisteme ihtiyaç var, eğitim alan gençlerin bizim şirketlerde uygulamayı öğrenmesi suretiyle topluma katma değer sağlayacak insanların yetişmesine fırsat vermek istiyoruz.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...