Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP’li belediyede kiralık katil skandalı

Düzenleyen:
CHP’li belediyede  kiralık katil skandalı

GÜNDEM Haberleri

CHP’li belediyelerde işler mafya usulü metotlarla ilerliyor. Çukurova’da Belediye Meclis Üyesi, katili hapisten kaçırıp “Başkan’ı vur” emri verdi.

Adana’da yakalanan firari cinayet hükümlüsü, bir belediye meclis üyesinin yardımıyla firar ettiğini ve Çukurova Belediye Başkanı CHP’li Soner Çetin’i vurması için kendisini azmettirdiğini ileri sürdü.
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, “adam öldürmek” suçundan aldığı 25 yıl hapis cezasını çektiği cezaevinden 6 ay önce hastaneye götürüldüğü sırada firar eden cinayet hükümlüsü Kemal Boyraz’ın Antalya’dan Adana’ya geldiğini belirledi. Ekipler, merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Defne Caddesi’nde olduğunu belirlediği firari Boyraz’ı operasyonla yakaladı. Boyraz, emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine getirildi. Bu sırada Boyraz, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, “Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi S.Ş’nin kendisinin firar etmesini sağladığını ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i vurması için azmettirdiğini” iddia etti.Çetin’in iyi bir insan olduğunu anladığını aktaran hükümlü, sağlık kontrolünün ardından cezaevine teslim edilmek üzere adliyeye götürüldü.
CHP’NİN TEK SKANDALI BU DEĞİL! 
CHP’li Çukurova Belediyesi daha önce benzer iddialarla gündeme gelmişti. Aynı belediyede başkanın personeli dinletip aleyhinde konuşanları kovduğu öne sürülmüştü. Savcılık iddianamesine göre, CHP’li Başkan ilk önce aleyhinde konuşan belediye personelini tespit ederek gizlice konuşmalarını kayda aldırdı. Daha sora personeli teker teker yanına çağırarak kayıtları dinletti, ardından da işlerine son verdi. Başkan Çetin, belediyede temizlik işçisi olarak çalışan, aynı zamanda kendi çaycısı olan Ferit İlbuğa’ya “ev ve araba” vadederek yolsuzluklardan rahatsız olan yardımcısı Mustafe Selek’i ayağından vurmasını istedi. Ancak İlbuğa, uzun süredir ailece tanıdığı Selek’i ayağından vurmak yerine makam odasını basarak ateş etti. Polise ifade veren tetikçi İlbuğa kendisini bizzat belediye Başkanı Soner Çetin’in azmettirdiğini itiraf etti. 

CHP’li belediyede  kiralık katil skandalı

BELEDİYE BAŞKANI SONER ÇETİN: Emniyet ve savcılık bana sahip çıksın
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yaptığı açıklamada, kendisinin konuyla ilgili daha önceden bir duyumunun olduğunu söyledi. Bir araştırma yaptıklarını ve bazı bilgilere ulaştıklarını ifade eden Çetin “Bizim canımıza kast eden şahıs yakalanmış. Daha önce bir şekilde bilgim oldu. Emniyet, savcılık ve basın bana sahip çıksın. Yakalanmasa, bekli bugün benim ölüm haberini yazıyor olabilirdiniz. Kanımın son damlasına kadar bu mücadelemden vazgeçmeyeceğim, tüyü bitmemiş yetimin hakkını bu çetelere yedirmeyeceğim. Herkesi göreve davet ediyorum, bu kanlı çeteler hak ettiği cezayı alsın” dedi. Çetin, iddiaya konu S.Ş. ile olayla ilgili bir görüşmesinin olmadığını, daha önce CHP’den ihraç edildiğini ve şu an bağımsız üye olduğunu sözlerine ekledi. 

1 MİLYAR DOLARLIK RANT CİNAYETİ

Temmuz 2016’da da İstanbul Şişli Belediyesi İmardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Candaş 1 milyar dolarlık rant için makamında başından vurularak öldürülmüştü. Candaş’ı öldüren Şenol Şahin’in, mahkemede cinayeti 80 bin lira karşılığı işlediğini söylerken, iki hafta önce Keten İnşaat’ın sahipleri Rıza Keten ile kardeşi Selahattin Keten, ‘öldürmeye azmettirmek’ suçundan tutuklandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...