Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Potada Avrupa Şampiyonası heyecanı

Düzenleyen:
Potada Avrupa Şampiyonası heyecanı

SPOR Haberleri

Türkiye, Finlandiya, İsrail ve Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2017), bugün oynanacak maçlarla başlıyor.

Türkiye, Finlandiya, İsrail ve Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2017), bugün oynanacak maçlarla başlıyor.  Bu yıl 40. defa gerçekleştirilecek şampiyonanın ilk turunda A Grubu müsabakaları Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de, B Grubu karşılaşmaları İsrail'in başkenti Tel Aviv'de, C Grubu mücadeleleri Romanya'nın Cluj Napoca şehrinde, D Grubu maçları da İstanbul'da oynanacak. 31 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında oynanacak karşılaşmaların ardından bir günlük ara verilecek ve 9 Eylül’den itibaren TOP 16 turu başlayacak. 17 Eylül Pazar günü saat 20:30’da ise final maçı oynanacak.  Organizasyonun ilk turunda D Grubu'nda mücadele edecek Türkiye, ilk maçını yarın İstanbul'da Rusya ile yapacak. Millîler grup maçlarını Ülker Arena’da oynayacak.    > Murad Tamer

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...