Josef Ada'dan geri döndü, F.Bahçe'de işler karıştı

Düzenleyen:
Josef Ada'dan geri döndü, F.Bahçe'de işler karıştı

SPOR Haberleri

West Bromwich ile yapılan 11,5 milyon avroluk anlaşma sambacının maaş anlaşmazlığı yüzünden yattı. Sarı-lacivertliler önemli bir gelirden mahrum kalınca transfer de karıştı

M. EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’de Josef de Souza krizi yaşanıyor. Brezilyalı oyuncu için West Bromwich Albion’la 11,5 milyon avroya el sıkışan sarı-lacivertliler, Josef’in İngilizlerle anlaşamamasıyla büyük bir şok yaşadı. Yönetim, Josef’ten gelecek parayla golcü, orta saha ve sağ kanat transferlerini bitirmeyi planlıyordu. Ancak, Fenerbahçe’den 2,5 milyon avro kazanan sambacı, West Bromwich’le maaş anlaşmazlığı yaşayınca transfer gerçekleşmedi. Bunun üzerine West Bromwich de PSG’nin 27 yaşındaki Polonyalısı Grzegorz Krychowiak’ı kiralamak üzere harekete geçti. Olan yine Fenerbahçe’ye oldu. Sarı-lacivertliler, hem paradan mahrum kaldı hem de yabancı kontenjanında yer açılmadı.
> Ne para var ne de yer
Golcü, orta saha ve sağ kanat takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe’nin şu anda elinde bu transferler için para, yeni bir yabancı için kadroda yer yok. Sarı-lacivertlilerin hedefindeki tek yerli oyuncu olan Emre Belözoğlu, Başakşehir’den onay çıkmadığı için gelemiyor. Gönderilebilecek oyunlardan RvP ile Neustädter’in talibi yok. Aatıf ise gitmek istemiyor. Josef’in geri dönmesiyle orta saha transferini iptal eden sarı-lacivertliler, şu anda sağ açık ve golcüye odaklanmış durumda. Kanat için tek aday Valencia’nın Şililisi Fabian Orellana. Golcü listesinde ise Zenit’ten Dzyuba, Napoli’den Duvan Zapata ve Everton’dan Oumar Niasse var. Ayrıca Moussa Sow için de bekleyiş sürüyor. Ancak sarı-lacivertlilerin transferi mevcut kadroyla kapatması da söz konusu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...