Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Etkili olan poyraz tatilcilerin keyfini kaçırdı

Düzenleyen:
Etkili olan poyraz tatilcilerin keyfini kaçırdı

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ’da etkili olan poyraz nedeniyle Marmara Denizi'nde oluşan dev dalgalar tatilcilerin keyfini kaçırdı. Gün boyu oluşan dalgalar nedeniyle çok sayıda tatilci boğulma tehlikesi yaşadı.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle İstanbul ve yakın illerden Tekirdağ’ın Kumbağ ve Altınova plajlarına gelen tatilciler, Marmara Denizi'nde etkili olan poyraz nedeniyle dev dalgaların arasında yüzmek zorunda kaldı. Hızı saate 70 kilometreye kadar bulan rüzgarda oluşan dalgalar arasında denize giren tatilcilerden bazıları boğulma tehlikesi geçirdi.
 
DENİZ DALGALI
Tatilci vatandaşlardan İlhan Keskin, "Deniz dalgalı ama hava güneşli. Sadece açılmamak lazım. Açılırsak dalga devirebilir ya da bizi yorabilir. Giren giriyor özgüvenleri yüksek insanlar..." dedi.

Tatilcilerden Tamer Özkaya ise dalgalar arasında denize girmenin tehlikeli olduğunu ifade ederek, "3 gündür buradayım hava tam güneşlenmelikti. İkinci gün hava böyle esmeye başladı. bugün de deniz biraz dalgalı, insanın giresi pek gelmiyor. İlk gün gelsem bu havada hevesim için ben de girerdim. Herhalde iyi yüzme biliyorlar" diye konuştu.
 
BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRENLER VAR
Öte yandan dev dalgalar arasında denize girip boğulma tehlikesi geçiren bir tatilci vatandaş, ‘imdat’ bağırışları üzerine diğer tatilci vatandaşların müdahalesiyle denizden çıkarıldı. Vatandaş için ambulans çağrılırken durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Ayrıca dalgalar nedeniyle sabahtan akşama kadar çok sayıda kişinin boğulma tehlikesi geçirdiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...