Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kasırganın vurduğu eyalette art arda patlama

Düzenleyen:
Kasırganın vurduğu eyalette art arda patlama

DÜNYA Haberleri

Sel ve kasırganın vurduğu ABD'nin Teksas eyaletinde, Arkema Kimya Tesinde peş peşe patlamalar meydana geldi. Patlama sonarı kimyasal uyarı yapıldı.

Kasırga ve şiddetli yağışın vurduğu ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan Arkema Kimya Tesisi'nde iki patlama meydana geldi.

KİMYASAL ALARM

Tesisin üzerinden siyah dumanlar çıktığı belirtildi. Bir şirket yetkilisinin yaptığı açıklamada, siyah dumanın gözlere, cilde ve ciğerlere zarar verebileceği belirtildi.

2.5 KİLOMETRELİK ALAN BOŞALTILDI

Fabrikada çalışanlar Salı günü tahliye edilmiş, tesise 2.5 kilometre mesafede oturan kişilerden evlerini boşaltmaları istenmişti.

"DAHA FAZLA PATLAMA" OLABİLİR UYARISI

Arkema'dan yapılan açıklamada, patlamalar doğrulanırken, daha fazla patlama olabileceği yönünde uyarı yapıldı. Şirketin açıklamasında, sular altında kalan tesisin soğukta korunması gereken kimyasalları koruma kabiliyeti kaybettiği ve patlamaların önlenemeyeceği belirtildi.

KASIRGA ÖLENLERİN SAYISI 35'E YÜKSELDİ

Bu arada, ABD’nin Teksas eyaletini vuran Harvey Kasırgası sonucu ölü sayısının 35’e yükseldiği açıklandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...