Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli takımın yeni koçu belli oluyor

Milli takımın yeni koçu belli oluyor

SPOR Haberleri

Türkiye Basketbol Federasyonu, A Milli Erkek Takımı'nın yeni antrenörünü bugün düzenleyeceği basın toplantısıyla duyuracak.

Türkiye Basketbol Federasyonu, A Milli Erkek Takımı'nın yeni antrenörünü bugün düzenleyeceği basın toplantısıyla duyuracak. Türkiye Basketbol Federasyonu, A Milli Erkek Takımı'nın teknik kadro yapılanmasıyla ilgili bugün İstanbul'da basın toplantısı düzenleyecek. Yapılan açıklamada, nbsp; Hyatt Otel'de bir basın toplantısı düzenleneceği belirtilerek, milli takım teknik yapılanmasının duyurulacağı belirtildi. 17. Akdeniz Oyunları'nda gösterdiği başarılı performansla altın madalya kazanarak, tarihinde ikinci kez bu organizasyonda şampiyonluğa ulaşan millilerin, yoluna yeni hedeflerle devam ettiği vurgulanan açıklamada, "Ay–yıldızlı takımımız, 4–22 Eylül tarihlerinde Slovenya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda kazanacağı bir başka üst düzey başarı ile 2014 Dünya Şampiyonası'na katılım hakkını elde etmek arzusundadır. Bu kapsamda çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren federasyonumuz, bugün A Milli Erkek Takımımızın teknik yapılanmasına ilişkin detayların açıklanacağı bir basın toplantısı organize edecektir" ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...