Baykan Kaymakamı Kocabey’in suikastçısı yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
Baykan Kaymakamı Kocabey’in suikastçısı yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / IHA

Siirt İl jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince akşam saatlerinde yapılan operasyonda bir terör örgütü mensubu ve ona yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen dört şahıs yakalanarak, gözaltına alındı. Yakalananlardan birinini Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey'e suikast girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, "Siirt İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonla; 31 Ağustos 2017 günü saat 20:00 sıralarında bir bölücü terör örgütü mensubu (sivil kıyafetli ve silahsız olarak) ile terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen 4 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yakalanan bölücü terör örgütü mensubunun 7 Temmuz 2017 tarihinde Siirt/Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey’e suikast girişiminde bulunduğu ve 24 Temmuz 2017 tarihinde Siirt/Baykan Çukurca Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Üstçavuş Yakup Akdağ’ın şehit edilmesi olayına karışan bölücü terör örgütü grubu içerisinde faaliyet gösterdiği değerlendirilmektedir" denildi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...