Sımsıcak bir aile filmi: Bal kaymak

Düzenleyen:
Sımsıcak bir aile filmi: Bal kaymak

MAGAZİN Haberleri

Yönetmen Onur Tan, aile ilişkilerine dair sıcacık bir hikâyeyi anlatan “Bal Kaymak” filminin çekimlerine Makedonya’da başladı

Yönetmen Onur Tan, aile ilişkilerine dair sıcacık bir hikâyeyi anlatan “Bal Kaymak” filminin çekimlerine Makedonya’da başladı.  Filmde Tarık Ünlüoğlu, Kenan Çoban, Yunus Emre Yıldırımer ve Sabina Toziya gibi başarılı oyuncular rol alıyor. Ayrıca Filiz Ahmet, Melissa Yıldırımer ve final yapan Anne dizisinin minik yıldızı Beren Gökyıldız’ın da yer aldığı filmin sürpriz oyuncusu ise meslektaşı Zeynep Günay’la evli olan Onur Tan’ın oğlu Ömer Tan da oyuncu kadrosundaki isimler arasında. Onur Tan’ın senaryosunu 10 yıllık bir çalışmanın sonucunda kaleme aldığı film, Amsterdam’dan getirilen ve filmin önemli kahramanlarından biri olan Dobro adlı köpeğin etrafında dönüyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...