Cenk'e Güneş engeli

Düzenleyen:
Cenk'e Güneş engeli

SPOR Haberleri

Golcü oyuncu için gelen 11 milyon avroluk teklife önce “15 isteriz” diyen siyah-beyazlı yönetim, Güneş’in “O bana lazım” sözleriyle kapıyı kapattı

Transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala Beşiktaş ciddi bir geliri elinin tersiyle itti. Premier Lig ekipleri Crystal Palace ve Newcastle United, Cenk Tosun için Beşiktaş’ın kapısını çaldı. İki kulüpten Crystal Palace’ın golcü oyuncu için 11 milyon avroluk teklifte bulunduğu öğrenildi. Bu teklif ilk başta kulübün kasasını rahatlatacak bir formül gibi gözüküyordu. Ancak Cenk Tosun gibi bir golcüye karşılık teklif edilen rakamı az bulan ve ‘tok satıcı’ rolünü oynayan siyah-beyazlılar ‘15 milyon avrodan aşağıya onu göndermeyiz” dedi. Yönetimin teknik direktör Şenol Güneş’le yaptığı konuşma ise transferin seyrini tamamen değiştirdi. 

> Burada mutluyum
Öncelikle Millî Takım kampında bulunan Cenk’e durumu ileten Beşiktaşlı yöneticiler, golcü oyuncudan “Ben Beşiktaş’ta mutluyum ve bir yere gitmeye niyetim yok. Yine de kulübün menfaatleri doğrultusunda olacaksa karar sizin” cevabını aldı. Daha sonra teknik direktör Şenol Güneş de “O bana lazım. Aboubakar gitti, Demba Ba’nın durumu hâlâ belirsiz. Cenk’in yerine ondan daha iyisini koyamazsak kendi kendimizi baltalarız” deyince İngilizlere kapı tamamen kapatıldı. Beşiktaş’ta yaşanan bu gelişmeler üzerine Crystal Palace, alternatiflere yöneldi. İngiliz kulübünün, Everton’ın Senegalli oyuncusu Oumar Niasse için girişimlere başladığı belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...