Sahne 12 Dev Adam'ın

Düzenleyen:
Sahne 12 Dev Adam'ın

SPOR Haberleri

Türkiye, Finlandiya, İsrail ve Romanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda sahne 12 Dev Adam’ın…

Türkiye, Finlandiya, İsrail ve Romanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda sahne 12 Dev Adam’ın… 40. defa gerçekleştirilen turnuvada Türkiye ilk maçında bu gece 21.00’de Rusya ile karşı karşıya gelecek. Ülker Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma NTV Spor’dan canlı yayınlanacak. Milli Takım, Rusya karşısında salondan galip ayrılarak D Grubu maçlarının yanı sıra son 16 turu, çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmalarının İstanbul’da oynanacağı organizasyona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Gruptaki diğer maçlarda Belçika ile Büyük Britanya, Sırbistan ile de Letonya karşılaşacak.

Finaller İstanbul’da 
Başarılı teknik adam Ufuk Sarıca yönetimde şampiyonaya çıkacak olan Türkiye’de en son Ali Muhammed sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarıldı. Onun dışında uzun süredir sağlık problemleri yaşayan Ömer Aşık, NBA’de yorucu bir sezon geçirdiği için Milli Takımdan affını isteyen Ersan İlyasova kadroda yer almıyor. Avrupa Şampiyonası’nda toplam 24 takım altışarlı 4 grupta mücadele edecek.  Gruplarında ilk 4 sırayı elde eden ülkeler, adlarını ikinci tura yazdıracak. İkinci turdan itibaren İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda tek maç eleme usulüyle devam edecek şampiyona sonunda madalyalar sahiplerini bulacak.

İşte 12 kişilik liste
Cedi Osman, Doğuş Balbay, Furkan Korkmaz, Erkan Veyseloğlu, Sertaç Şanlı, Kenan Sipahi, Furkan Aldemir, Melih Mahmutoğlu, Barış Hersek, Sinan Güler, Göksenin Köksal ve Semih Erden. ;

ERDOĞAN SÜRPRİZİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Şampiyonası’ndaki ilk maçında Rusya’yı ağırlayacak olan Milli Takım’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ülker Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdüren millilere şampiyona öncesi moral veren Erdoğan, “Sizden zaferler bekliyorum” dedi. 

Yarın: 
21.00 Türkiye-Rusya 
2 Eylül Cumartesi: 
21.00 B.Britanya-Türkiye 
4 Eylül Pazartesi: 
21.00 Sırbistan-Türkiye 
5 Eylül Salı: 
21.00 Türkiye-Belçika 
7 Eylül Perşembe: 
20.45 Letonya-Türkiye

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...