Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jandarmanın çikolata ikram ettiği araçlardan 3 terörist çıktı

Düzenleyen:
Jandarmanın çikolata ikram ettiği araçlardan 3 terörist çıktı

GÜNDEM Haberleri

Elazığ'da bayram nedeniyle şehir giriş ve çıkışında jandarmanın başlattığı ve vatandaşlara çikolata ikram edilen yol uygulaması sırasında 2 FETÖ, 1 PKK üyesi terörist yakalandı.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından rutin olarak yapılan yol uygulamaları, Kurban Bayramı öncesinde artırıldı.

SÜRÜCÜLERE ÇİKOLATA VE ŞEKER İKRAM EDİLDİ

Şehrin giriş ve çıkış noktalarında başlatılan asayiş ve trafik kontrollerinde jandarma ekipleri bayram nedeniyle yoğun olan trafikte saglıklı seyretmeleri ve bayramlarini huzur içerisinde geçirmeleri dileklerinde bulunuldu.
Başlatılan kontrollerde sürücüler, trafikte araç kullanma ve kurallara uyma konusunda bilgilendirilirken, sürücu ve yolculara çikolata, seker ikramında bulunulup, kolonya tutuldu.

3 TERÖRİST YAKALANDI

Yapilan trafik ve asayiş uygulamalari sırasında FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında aranan 2 şüpheli ile PKK terör örgütü şüphelisi bir kişi yakalanarak adli makamlara çıkarıldı. Jandarma ekiplerinin trafik ve asayiş uygulamalarinın bayram süresince devam edecegi öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...