Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yozgat'ta 48 acemi kasap hastanelik oldu

Düzenleyen:
Yozgat'ta 48 acemi kasap hastanelik oldu

YAŞAM Haberleri

​Yozgat’ta Kurban Bayramı’nın ilk gününde kurban kesimi sırasında çeşitli yerlerinden yaralanan 48 acemi kasap, hastanelerin acil servislerini doldurdu.

Bayram namazı sonrası kurban kesim alanlarına gelen vatandaşlar tekme ve boynuz darbelerine maruz kalarak çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralanan acemi kasaplardan 48'ine acil servislerde müdahale edildi. Yozgat Şehir Hastanesi ve Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin acil servisleri, el ve bacak bölgelerinden bıçak kesiği ile tekme darbeleriyle yaralanan acemi kasaplarla doldu. Kurban kesimi sırasında elinden yaralanan Murat Demir isimli vatandaş, "Kurbanlığı ahırdan çıkardım, angus cinsiymiş bilmiyordum. Gözünü açtılar 4 kişiyi yere yatırdı. Kesemedik iğne getirttim. Elimden yaralandım. 8 kişiyle yıkamadık” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...