Beşiktaş, Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Düzenleyen:
Beşiktaş, Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

SPOR Haberleri

Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra Süper Lig'in 4. haftasında Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana milli takımlarda olan Cenk Tosun, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Gary Medel, Atiba Hutchinson, Matej Mitrovic, Aras Özbiliz, Pepe, Ricardo Quaresma ile U-21 Milli Takımı'nda olan Utku Yuvakuran ve Orkan Çınar katılmadı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, yarın saat 19.00’da Vodafone Park’da Kayserispor ile oynayacağı hazırlık maçıyla hazırlıklarına devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...