Beşiktaş camiası ikiye bölündü

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Beşiktaş camiası ikiye bölündü

SPOR Haberleri  / Sabah

İngiltere'de transferin bitimine iki gün kala Beşiktaş'a Cenk Tosun için 12.5 milyon pound (55 milyon TL) önermiş ancak taraflar ödeme planında anlaşamayınca golcü futbolcu takımda kalmıştı…

Teklifin büyüklüğü, beraberinde tartışmaları da getirdi. Siyah-beyazlı camiada bazı çevreler, transferin gerçekleşmesi halinde Beşiktaş'ın ekonomik açıdan elinin güçleneceğini ileri sürerken, diğerleri ise tam tersi bir görüşü dile getirdi.

PARA GELDİĞİ GİBİ GİDERDİ
12.5 milyon poundun gerçekten önemli bir para olduğunu vurgulayan bu kesim, "Ancak teklif kabul edilseydi, forvete iyi bir takviye yapılması çok zordu. Çünkü Avrupa'da transfer bitti… Hiçbir takım, yerine alamayacağı için işine yarayan oyuncusunu satmazdı. İstediğimiz ismi alamazdık ya da Cenk'ten gelen parayı yeni golcü için harcamak durumuyla karşı karşıya kalırdık. Üstelik son dakika transferleri her zaman risk taşır" ifadelerini kullandılar.

3
Biri Süper Kupa maçı olmak üzere bu sezon dört karşılaşmada forma giyen Cenk Tosun, iki kez ağları sarsıp, bir asist yaparak, toplam 3 gole katkı sağladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...