Vestel’den ultra ince LED TV

Düzenleyen:
Vestel’den ultra ince LED TV

Ekonomi Haberleri

IFA’ya 790 ürünü ile çıkarma yapan Vestel, bugüne kadar üretilmiş, çerçevesiz ultra ince ilk yerli LED TV’yi tanıttı.

IFA’ya 790 ürünü ile çıkarma yapan Vestel, bugüne kadar üretilmiş, çerçevesiz ultra ince ilk yerli LED TV’yi tanıttı. Vestel Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen UHD TV, 1 santimetreden daha ince bir LED ekrana sahip. 2018 yılının ilk yarısında raflarda yerini alacak olan ürün 55 ve 65 inç seçenekleriyle satışa sunulacak. UHD TV’lerin yanı sıra, OLED TV ve 8K TV ürünlerini sergileyen Vestel’in akıllı ev sistemleriyle entegre şekilde çalışan TV’leri de, evde kimse yokken oluşabilecek hareketleri algılayarak, gerekli uyarıları yapıyor. Vestel, beyaz eşya tarafında ise rekortmen ürünleriyle yer aldı. Dünyanın en sessiz çalışan buzdolabı ve en az enerji harcayan buzdolabı ilgi odağı oldu. Vestel’in yeni buzdolabı teknolojilerinden biri de Vestel Sesli Komut Teknolojisi... Bu teknoloji sayesinde buzdolabının kapısı sesli komut ile açılıp kapatılabiliyor.
2 YENİ TELEFON
Geçtiğimiz ay satışa sunulan Vestel Venus’un üst segment telefonu Z10 da fuarda görücüye çıktı. Ayrıca önümüzdeki dönemlerde satışa sunulması beklenen V5 ve E3 modelleri ilk defa fuarda tanıtıldı. 5 inç ekran boyutundaki V5; 13 MP arka, 5MP ön kamera ve 3050 mAh Li-ion pil özellikleriyle geliyor. Vestel’in giriş seviyesindeki modeli olan E3 ise 5 inç ekran boyutuna sahip...

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...