Akar Paşa’dan Süleyman Şah’a dua

Düzenleyen:
Akar  Paşa’dan  Süleyman  Şah’a dua

GÜNDEM Haberleri

Bayramı Şanlıurfa’da karşılayan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dergah Camisi’nde kıldığı bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramı Şanlıurfa’da karşılayan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dergah Camisi’nde kıldığı bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Balıklıgöl’ü gezerken yerli bir turist kafilesiyle karşılaşan Orgeneral Akar, “Fazla Kebap yemeyin” deyince kafiledekiler gülerek “Dikkat ederiz” karşılığını verdi. Akar, daha sonra Süleyman Şah Türbesi’ni ziyaret etti. Burada dua eden ve askeri personel ile bayramlaşan Akar, askerlerle tokalaşarak bayram hediyesi verdi. Orgeneral Akar, Süleyman Şah Türbesi’nin ardından 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı’na gitti. Orgeneral Akar, bölgedeki birlikleri denetimi esnasında tank içerisinde nöbet tutan bir askerle de sohbet etti. Akar, yeni doğmuş bir bebeği olduğunu anlatan askere, “Gözün aydın. Gece uyutmuyor değil mi? ‘Nöbetim var’ diye evden kaçıyorsun” esprisini yaptı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...