Hedefim 15 gol

Düzenleyen:
Hedefim 15 gol

SPOR Haberleri

Şampiyonluğa ulaşmak için çok çalışmaları gerektiğini söyleyen İspanyol futbolcu, “Valencia’daki performansıma ulaşmak istiyorum” dedi

Fenerbahçe’nin golcü futbolcusu Roberto Soldado, kulübün televizyonunda açıklamalar yaptı. Yeni geldiği takıma adapte olmaya çalıştığını söyleyen İspanyol futbolcu, “Bütün hedefimiz kupalar için mücadele etmek olacak” dedi. Fenerbahçe’nin çok büyük bir kulüp olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, “İyi bir kadromuz var. Aramıza yeni oyuncular katılırsa bu seviyemizi daha da yukarıya çıkaracaktır. Şampiyonluğa ulaşabilmek için çok çalışmamız ve yüzde yüz bir performansla katkı vermemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı. Soldado, “Kaç gol hedefliyorsun” sorusuna ise “Valencia’daki rakamlara ulaşmak isterim. Olabildiğince fazla sayıda gol atmak en büyük dileğim. Her sezon en az 15 gol hedefliyorum. Bunu yakalarsam ya da geçersem ne mutlu bana” ifadelerini kullandı. 
Fenerbahçe taraftarına da övgüler dizen Soldado, “Aslında sahaya çıktığınızda motive olmak için her şeyi yapıyorlar. Isınmada bütün oyuncuları teker teker tribüne çağırıp yumruk şov yaptırıyorlar. Bu daha önce gördüğüm bir şey değildi. Taraftarların önüne gittiğimde motive oluyorsunuz. Yüzde yüz performansı sağlayan şeylerden biri bu. Taraftarlardan beklentimiz desteklerini sürdürmeleri. Eğer bunu yaparlarsa Soldado’nun en iyi görüntüsünü görecekler ve bu takıma da yansıyacaktır” diye konuştu. ‘’Havaalanına geldiğimde nasıl büyük bir kulübe geldiğimi anladım” diyen Soldado, “Bu forma için oynayacak olmanın önemini hissettirdiler bana. 6-7 yıl önce Mehmet Topal ile Valencia’da oynadık. Mehmet kıymetli oyunculardandı’’ değerlendirmesinde bulundu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...