Başbakan Yıldırım: Dönüş yolunda lütfen dikkat edin

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım: Dönüş yolunda lütfen dikkat edin

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Çamlıca Gişeler'de trafik denetimi yapan ekipleri ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, sürücülerle de sohbet edip çikolata ikram etti.

İstanbul Çamlıca Gişeler'de trafik denetimi yapan ekipleri ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, sürücülerle de sohbet edip çikolata ikram etti. Yollardaki sürücülere uyarıda bulunan yıldırım, "Lütfen dikkatli şekilde evinize dönün. Yolların kralı olmaz kuralı olur. Sağ salim yakınlarınıza kavuşun"dedi.Yıldırım sürücülerle bayramlaşırken de "Bu iş başbakanlıktan daha kolaymış" esprisi yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Çamlıca Gişeler'de trafik denetimi yapan ekipleri ziyaret etti. Trafik denetimlerine de bir süre katılan Yıldırım, sürücüleri durdurup onlarla baylarmalaştı. Sürücülere çikolata ikrame den ve çocuklara harçlık veren Yıldırım, "Bu iş başbakanlıktan daha kolaymış" esprisi yaptı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...