8 teröristin öldürüldüğü operasyon sonrası o yol açıldı

Düzenleyen:
8 teröristin öldürüldüğü operasyon sonrası o yol açıldı

GÜNDEM Haberleri

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, 8 teröristin öldürüldüğü operasyon öncesi güvenlik nedeniyle kapatılan Tunceli-Pülümür-Erzincan yolunun trafiğe açıldığını bildirdi.

Tunceli'de dün güvenlik güçlerinin istihbarat çalışması sonrası merkeze bağlı Uzuntarla köyü kırsalında terör örgütü PKK'lı terörist grup belirlenmişti. Bunun üzerine Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolu güvenlik gerekçesiyle kapatılmış, karadan Jandarma Komando ile Özel Hareket timleri, havadan ise F-16 ve silahlı İHA'larla operasyon düzenlenmişti. Akşam ve sabah yapılan iki operasyonda aralarında örgütün sözde üst düzey yöneticilerinin de olduğu tahmin edilen 8 terörist ölü olarak ele geçirilmişti. 8 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Tunceli Valisi Tuncay Sonel, "Teröristlere yaptığımız operasyon kapsamında dün akşamdan itibaren kapattığımız Tunceli-Pülümür-Erzincan yolu an itibariyle trafiğe açıldı" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...