Bayramlaşmadan dönen aile kaza yaptı: 5 yaralı

Düzenleyen:
Bayramlaşmadan dönen aile kaza yaptı: 5 yaralı

YAŞAM Haberleri

Düzce’de bayramlaşmadan dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, kavşakta bir araca ardından direğe çarptı. Kazada hurdaya dönen araçtaki aynı aileden 5 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Düzce-Akçakoca D-655 karayolu Yaka köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Boğaziçi beldesinde bayramlaşmadan dönen Ramazan T.’nin kullandığı 54 NA 745 plakalı otomobil, Yaka köyü kavşağına dikkatsiz giren otomobile çarpmamak için sürücünün direksiyonu kırmasıyla Akçakoca’dan Düzce istikametine giden Nuran Y.’nin kullandığı 34 BZ 5414 plakalı otomobile çarptı. Ardından 54 NA 745 plakalı otomobil orta şeritte bulunan aydınlatma direğine çarptı. Hurdaya dönen araçta bulunan aynı aileden sürücü Ramazan T., Zerrin T. ile çocuklar Tahir T., Bünyamin T., İsmail T. yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Düzce Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Kazanın meydana geldiği kavşakta trafik kısa süre durduruldu. Trafik ekipleri trafiği yeniden açabilmek için önce hurdaya dönen aracı traktör yardımıyla yol dışına çıkarttılar. Ardından meraklı sürücülere ilerlemeleri için uyarılarda bulundular. Yol hurdaya dönen aracın yol kenarına çıkartılması ile yeniden trafiğe açıldı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatarak kazaya sebep olan aracın belirlenmesi için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...