Fenerbahçe eksik bölgelerine transfer yapmakta kararlı

Düzenleyen:
Fenerbahçe eksik bölgelerine transfer yapmakta kararlı

SPOR Haberleri

Sağ kanada Orellena ve Dudu’dan birini almayı planlayan, forvet için de Niasse ile Vietto görüşmeleri yapan sarı-lacivertliler orta sahaya da Alanya’dan Emre Akbaba’yı düşünüyor

M. EMİN ULUÇ - Şu ana kadar 9 transfer gerçekleştiren Fenerbahçe, yaşanan mali sıkıntılara rağmen golcü, orta saha ve kanat takviyesinde ısrarlı. Trabzonspor’un devreye girmesiyle Giuliano’nun bonservisini almak zorunda kalan sarı-lacivertliler, sambacı için 7 milyon avroluk plan dışı bir ödeme yapmıştı. Josef için West Bromwich Albion’la el sıkışan Kanarya, sambacı İngilizlerle anlaşamayınca da 11,5 milyon avroluk bir gelirden mahrum kalmıştı. Sarı-lacivertliler, toplamda 18 milyon avroluk transfer bütçesinden oldu ve yabancı kontenjanında yer açamadı. Buna rağmen transfer çalışmalarında geri adım atılmadı. Forvete takviyede kararlı olan yönetim, Moussa Sow’dan haber beklerken Everton’la Oumar Niasse için görüşmeleri yoğunlaştırdı. 23 yaşındaki Arjantinli Luciano Vietto için de Atletico Madrid’e teklif yapıldı. Eski golcü Webo da el altında tutuluyor.

Al Aatıf’ı, ver Emre’yi
Robin van Persie’den ümidi kesen teknik direktör Aykut Kocaman bu mevkiye mutlaka takviye yapılmasını isterken, yönetim de hocanın arzusunu yerine getirebilmek için şartları zorluyor. Dirar’ın beklentileri karşılayamaması nedeniyle başlayan sağ kanat arayışları da devam ederken, ön plana çıkan isimler Valencia’dan Orellena ile Palmeiras’tan Dudu. Brezilya ekibi 25 yaşındaki Dudu için yapılan teklifi reddetti ama Fenerbahçe ısrarından vazgeçmiyor. Sambacı olmazsa 31 yaşındaki Orellena’ya imza attırılması planlanıyor. Orta saha için Alanya’nın maestrosu Emre Akbaba düşünülüyor. Sarı-lacivertliler Aaıtıf’ı isteyen Alanya’dan 24 yaşındaki 10 numarayı talep etmiş durumda. Fenerbahçe, Emre için ayrıca bir miktar para ödemeye de hazır.

RvP’ye forma yok
Sakatlığı sebebiyle Fenerbahçe’de forma giymemesine rağmen Hollanda Millî Takımı’na koşarak giden Robin van Persie burada yaşadığı sakatlık nedeniyle en az 15 gün sahalardan uzak kalacak. Yürümekte dahi zorlanan RvP’nin durumu, Fenerbahçe sağlık heyetinin yapacağı kontrollerden sonra netlik kazanacak. Aykut Kocaman’ın Hollandalıyı tam anlamıyla iyileşip takımın seviyesine ulaşmadan forma vermeyeceği öğrenildi. Bu arada millî takımda sakatlanan Robin van Persie’nin 28 gün içinde sağlığına kavuşamazsa bu süredeki parası FIFA tarafından ödenecek.

Yoğun mesai
Başakşehir’i devirip camiayı coşturmak isteyen Aykut Kocaman Samandıra’da adeta kamp kurdu. Kurmaylarıyla birlikte Başakşehir’in oynadığı tüm maçların kasetlerini izleyen Kocaman hazırladığı analizleri oyuncularına ezberletiyor.

Elif’ten kötü haber
FIFA, F.Bahçe’nin genç Makedon oyuncusu Elif Elmas’la ilgili kararını verdi. Sarı-lacivertlilerin yaptığı başvuru Makedonya’da transfer bittiği için olumsuz olarak döndü. F.Bahçe’ye ocak ayına kadar Elif’e amatör lisans çıkaracak. 

Neto göreve hazır
Son Fenerbahçeli Neto, Başakşehir maçında sahaya çıkabilecek durumda. Rusya Ligi’nin erken başlaması nedeniyle fizik ve kondisyon eksiği bulunmayan Portekizli stoper, Aykut Kocaman’ın görev vermesi hâlinde formayı sırtına geçirecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...