Trabzpnspor'un yedek forveti N’Doye Ersun Yanal'dan izin istedi

Düzenleyen:
Trabzpnspor'un yedek forveti N’Doye Ersun Yanal'dan izin istedi

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz’ın gelmesiyle kulübeye demirleyen Senegalli sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini söyledi

Dame N’Doye... Trabzonspor’un 2015’te Hull City’den 3 milyon 150 bin avro bonservis bedeli karşılığında büyük umutlarla aldığı forvet. Senegalli bekleneni bir türlü veremedi. Hatta bir dönem Sunderland’a kiralandı. Dönüşünde gönderilmesi gündemdeydi fakat yıllık ücretinde indirime gitmeyi kabul edince kalmıştı. Bordo-mavililerle 1 yıl daha mukavelesi bulunan Dame N’Doye, transfer sürecinin bitmesine sayılı günler kala teknik direktör Ersun Yanal ve yönetim ile bir görüşme yapıp ayrılık için izin istedi. Gerekçesi ise Burak Yılmaz’ın gelmesi sonrasında forma şansının daha da azalması ve buna bağlı olarak sürekli oynayabileceği bir takıma gitme düşüncesi.

Takviye olursa...
Bordo-mavili yönetim de yıllık ücreti düşünerek N’Doye’un gitmesine sıcak bakıyor ancak nihai karar teknik direktör Ersun Yanal’ın raporuna bağlı. Yanal ise N’Doye’un gitmesine yeşil ışık yakıyor ancak bir şartı var. O da orta sahaya takviye yapılması. Eğer transfer olursa Trabzonspor forması altında 48 maçta 9 gol, 7 asistlik bir performans sergileyen Dame N’Doye ile yollar ayrılacak. Bilindiği gibi Trabzonspor’da diğer forvet Rodallega’da yedek kalmaktan ve şans bulamamaktan dertliydi ve hatta ayrılığı kafasına koymuştu. Ancak son maçlarda bu düşüncesinden vazgeçti.

Usta: Kazaya uğradık ama...
Trabzonspor’da dün bayramlaşma töreni vardı. Başkan Muharrem Usta “İlk maç çok iyiydi arada bir kazaya uğradık. Eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Hepinizin bayramını tebrik ediyoruz. Trabzon ve Trabzonspor hepimizi için çok önemli bir marka bu heyecana her zaman ihtiyacımız var. Takımımıza sahip çıkarak o güzel günleri yakalayalım istiyorum” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da “Trabzon-spor’da spor adına ve futbol adına her şey var. Çok zengin bir halin içerisinde un var yağ var şeker var. İnşallah şampiyonluk gelecek” diye konuştu. 
 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...