Gary Medel sağa çekiyor

Düzenleyen:
Gary Medel sağa çekiyor

SPOR Haberleri

Beck satıldı, Gökhan Gönül sakat. Sağ bekte Adriano’yu deneyen tecrübeli teknik adam stoper ve ön libero özellikli Medel’i de opsiyonlar arasına ekliyor

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’te formüller tükenmez! Son Bursa maçında sağ bek sürprizi yapan ve Andreas Beck iyi olmasına rağmen Adriano’yu oynayan tecrübeli hoca şu anda içeriden alternatifli bir çözüm üretme arayışında. Adriano ile o zaman için “günü kurtarma” düşüncesinde olan Güneş, önümüzdeki haftalarda Gökhan Gönül yetişene kadar yeni transferlerden Gary Medel’i de o bölgeye kaydırabilir. Stoper ve ön libero özelliği bulunan Şilili futbolcu da görev verilmesine bakıyor. Kaldı ki, o Medel, son Bursa maçında ısınmasına rağmen oyuna sokulmamasına çok bozulmuştu.

Lens beklemede
Medel için forma şansı doğarken kulübede bir başka dertli olan isim Jeremain Lens. Hollandalı da sorumluluk almak için sabırsızlanıyor. Şenol Güneş’in yoğun maç trafiğini işaret ederek hazırlanmı konusunda bilgilendirme yaptığı Lens hem Babel’in hem de Quaresma’nın arkasında bekliyor. Quaresma’nın millî takımdan yorgun dönmesi Lens’in forma şansını artırıyor. Negredo ise henüz göre girebilmiş değil. Şenol Güneş’in sonradan oyuna alıp gol ve goller beklediği İspanyol forvet henüz bu beklentileri karşılayabilmiş görünmüyor. Ayrıca Mustafa Pektemek ona göre daha hazır ve istekli ancak şansı hemen hemen hiç yok gibi.

Negredo ve Lens kayıp
Beşiktaş’ın yeni transferleri Negredo ve Lens, Kayserispor ile oynanan hazırlık maçında etkisiz görüntüleriyle dikkati çekti. Şenol Güneş özellikle de bu iki oyuncuyu ısındırma adına hazırlık maçını planlamıştı. Ancak yenilerin kötü performansı Güneş’i hayal kırıklığına uğrattı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...