Sağ beke alınmıştı, Tudor'la sol şeritte yürüdü gitti

Düzenleyen:
Sağ beke alınmıştı, Tudor'la sol şeritte yürüdü gitti

SPOR Haberleri

Norveçli oyuncunun orijini sağ bekti, sola kaydı Carole’ü gönderdi Asamoah transferi de son anda olmayınca da alternatifsiz kaldı

Burhan Can Terzi - Galatasaray’ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes’in sarı-kırmızılı takımdaki kariyeri ilginç bir hâl aldı. 1991 doğumlu oyuncu 2015-2016 sezonun devre arasında Molde kulübünden 2 milyon avro karşılığında transfer edilmişti. Sarı-kırmızılıların kendisinden ümidi büyüktü... Ama Linnes’in yarım sezonluk performansı pek de ışık vermedi. 10 Süper Lig maçında görev yapan Norveçli, sadece 1 asist yapabilmişti. 2016-17 sezonuna teknik direktör Jan Olde Riekerink ile giren Galatasaray’da Linnes de açılışı ilk 11 oyuncusu olarak yaptı. Ancak ilk haftada hocası ona 39 dakika dayanabildi. Sonrasında da Sabri ve Cavanda’nın ardından takımın 3. sağ beki konumuna düştü.

Destan yazacak mı?
Büyük umutlarla transfer edilen Linnes adeta hayal kırıklığı olmuş, G.Saray kariyeri çok yakın zamanda sonların diye bakılıyordu... Ta ki Igor Tudor ondaki ışığı görene kadar. Geçen sezonun son 4 haftasında 90 dakika sahada kalan 25 yaşındaki, yaz kampında da hocasının gözündeki yerini korudu. Hırvat hoca onu sol bekte düşünürken Lionel Carole’ü de sildi ve bölgeyi ona teslim etti. Ancak sola adam aranıyordu ve Juventus’un yıldızı Asamoah’la anlaşıldı. İmzası son anda yattı. Linnes, şu anda solun tek hakimi konumunda. Transfer arayışları var ve listede Abdurrahman Baba ve Uğur Çiftçi bulunuyor. Ama olmazsa Linnes’le idare edilecek. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...