Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İspanyol Fernandez Borbalan hayallerimize kan doğradı

Düzenleyen:
İspanyol Fernandez Borbalan hayallerimize kan doğradı

SPOR Haberleri

İlk gol net bir şekilde ofsayttı görmedi. İkinci golü de top dışardan çevirilmesine rağmen verdi, İzlanda’nın kaybettiği günde fırsatı kullanmamıza izin vermedi

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde A Milli Takım’ın da bulunduğu I Grubu’nda Finlandiya-İzlanda maçında süpriz bir sonuç çıkmış umutlarımız birden yeşermişti.  Kimse 1 puanlı Finlandiya’nın İzlanda’yı yenmesini beklemiyordu çünkü. Türkiye deplasmanda Ukrayna’yı yenmesi halinde grupta İzlanda’yı 1 puanla geçip ikinci sıraya yükselecek ve Dünya Kupası’na katılma yolunda çok büyük bir adım atacaktı. Ancak sahada buna müsaade etmeyenler vardı: İspanyol hakem Fernandez Borbalan ve yardımcıları. Yarmolenko attığı ilk golde net bir şekilde ofsaytta olmasına rağmen gol verildi ve 1-0 geriye düştük. Bunun acısını yaşarken ikinci golde de büyük bir hata yapıldı. Yine Yarmolenko’nun attığı golde top son çizgiyi büyük oranda geçmişti. Ancak ne Borbalan ne de yardımcısı Raul Cabanero bunu görmedi. 

Kazanamazsak hayal
Adeta Fernandez Borbalan’ın asistleriyle Ukrayna kolaylıkla 2-0’a öne geçince moraller alt üst oldu. Cengiz Ünder’in ceza sahası içinde düşürülmesi de es geçilince Milli Takım ilk maçtaki gibi bir geri dönüşe imza atamadı. Belki çok kötü bir futbol ortaya koyduk ama ayağımıza kadar gelen büyük fırsatı kullanamamamızda hakemin payı da büyük oldu. Şimdi Millîler kalan 3 maçını da mutlak kazanmak zorunda. Rakipler Hırvatistan, İzlanda ve Finlandiya olacak. İlk olarak çarşamba günü Eskişehir’de Hırvatistan’ı yenemezsek 2018 Dünya Kupası hayal olacak. 
İspanyol Fernandez Borbalan hayallerimize kan doğradı
PENALTIYI DA VERMEDİ! 
Yediğimiz iki golde bariz hatalar vardı. Hakem Fernandez Borbalan bununla yetinmedi ve bir de penaltımızı vermedi. Cengiz Ünder’in ikinci yarıda düşürülmesini de “görmeyen”  Borbalan devam kararı verdi ve maça damgasını vuran isim oldu. 

Şaşkınlar ordusu
Karşılaşmanın 84. dakikasında Arda Turan ve Şener aynı anda taç atışı kullandı. Arda topu ileriye, Şener ise geriye gönderdi. Daha da ilginci ise taç atışlarından pas alan oyuncularımız birbirlerinden habersiz şekilde oyuna devam ettiler. 

Serdar Aziz’in burnu kırıldı!
Karşılaşmanın 70. dakikasında Serdar Aziz büyük bir talihsizlik yaşadı. Girdiği hava topu mücadelesinde burnu kırılan 26 yaşındaki oyuncu sahayı sedye ile terkederek hastaneye kaldırıldı. Serdar Aziz’in oyundan çıkmasıyla yerine Çağlar Söyüncü dahil oldu. 

Hırvatistan maçı yarıda kaldı 
Grubuzdaki Hırvatistan-Kosova maçı  dün yoğun yağış nedeniyle yarıda kaldı. İsveçli hakem Stefan Johannesson 24’üncü dakikada 0-0 devam eden karşılaşmayı tatil etti. Maçın bugün oynanacağı açıklandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...