Konya'da feci kaza: 2 ölü 1 yaralı

Düzenleyen:
Konya'da feci kaza: 2 ölü 1 yaralı

YAŞAM Haberleri

​Konya’da kontrolden çıkan otomobil taklalar atarak şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada otomobilde bulunan 3 kişiden 2’si araçtan fırlayarak hayatını kaybederken 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, 23.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Adana Çevre Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, ehliyetsiz olduğu öğrenilen Turgut Özbay idaresindeki 26 PV 670 plakalı otomobil cadde üzerinde bulunan kavşağa geldiği sırada kontrolden çıktı. Kontrolden çıkarak taklalar atmaya başlayan otomobil yol kenarında şarampole devrilerek durabildi. Kaza sonrası araçtan fırlayan Turgut Özbay (24) ile arkadaşı olduğu öğrenilen Cumali Güllü(19) olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan ve ağır yaralanan Hacı Ahmet Oğuz Ö.(22) ise ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Polis acı haberi telefonda veremedi

Olay yerinde hayatını kaybeden Cumali Güllü’nün çalan telefonunu açan bir polis memuru ise Cumali Güllü'nün babasına “Amca hastaneye gelin hastanedeler. Konya’ya yaklaşınca 155’i arayın. Bilmiyoruz ambulans götürdü. 155 haber merkezini ararsanız oradan daha detaylı bilgi alırsınız. Görmedik, görmeyince şimdi tam net bilgi de veremiyorum” diye konuştu. Kazada hayatını kaybedenlerin Afyon’dan Antalya’ya tatile gittikleri öğrenildi. Turgut Özbay ile Cumali Güllü'nün cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...