Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD Açık'ta Nadal ve Federer tur atladı

Düzenleyen:
ABD Açık'ta Nadal ve Federer tur atladı

SPOR Haberleri

Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ın altıncı gününde tek erkeklerin favorilerinden Rafael Nadal ve Roger Federer, rakiplerini yenerek yollarına devam etti.

ABD'nin New York kentinde düzenlenen turnuvada altıncı gün maçları sona erdi. Tek erkeklerin üçüncü turunda dünya 1 numarası Rafael Nadal, Arjantinli Leonardo Mayer karşısında ilk seti 7-6 kaybetmesine rağmen çabuk toparlandı. Diğer setleri 6-3, 6-1, 6-4 alan İspanyol tenisçi, mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Federer bu kez zorlanmadı

Sezonun formda isimlerinden 3 numaralı seribaşı Roger Federer ise önceki iki turda aldığı 3-2'lik galibiyetlere nazaran daha kolay bir zafer elde etti. İsviçreli tenisçi, İspanyol rakibi Feliciano Lopez'i 6-3, 6-3 ve 7-5'lik setlerin ardından 3-0 yenerek üst tura yükseldi. Avustralyalı 6 numaralı seribaşı Dominic Thiem ile Belçikalı 9 numaralı seribaşı David Goffin de rakiplerini geçerek dördüncü tura adlarını yazdırdı. Tek kadınlarda dünya 1 numarası Çek Karolina Pliskova dördüncü tura çıkarken, 4 numaralı seribaşı Ukraynalı Elina Svitolina ise ABD'li Shelby Rogers'ı 2-0 (6-4, 7-5) mağlup ederek tur atladı. Günün sürprizlerini ise 10 numaralı seribaşı Polonyalı Agnieszka Radwanska'yı 2-1 yenen 20 numaralı seribaşı ABD'li CoCo Vandeweghe ile 12 numaralı seribaşı Letonyalı Jelena Ostapenko'yu 2-0'la geçen Rus Daria Kasatkina gerçekleştirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...