Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barışmaya giden gazeteci bayramda dehşet saçtı

Düzenleyen:
Barışmaya giden gazeteci bayramda dehşet saçtı

YAŞAM Haberleri

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Kurban Bayramında gönül ilişkisi olduğu iddia edilen kadınla barışmak isteyen gazeteci kadını ağır yaraladıktan sonra intihar etti.

Olay, Nazilli'nin Aydoğdu Mahallesi Koca Cami Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Nazilli'de görev yapan gazeteci Muhammet Gürkan, gönül ilişkisi olduğu iddia edilen ve bir süre önce tartışma yaşadıkları Zübeyde D. ile Kurban Bayramında barışabilmek umuduyla evine gitti. İkili arasında evin kapısında tartışma çıktı. Barışmak istemeyen ve Muhammet Gürkan'ın elindeki silahı gören Zübeyde D. "Beni kurtarın" diyerek kaçmaya başladı. Çevredekilerden yardım isteyerek bir apartmana sığınan Zübeyde D.'nin arkasından ateş eden Muhammet Gürkan, daha sonra aynı silahla başına bir el ateş etti.

KURTARILAMADI

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.İlk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirilen Muhammet Gürkan, kaldırıldığı hastanede yaşamanı yitirdi. Ağır yaralanan Zübeyde D. ise Nazilli'de yapılan ilk müdahalesinin ardından Aydın Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralı kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...