Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan'ın forma numarası belli oldu

Düzenleyen:
Arda Turan'ın forma numarası belli oldu

SPOR Haberleri

La Liga devi Barcelona, yeni sezon forma numaralarını açıkladı. Takımdan ayrılacağı ileri sürülen Millî futbolcu Arda Turan'ın bu sezon da 7 numaralı formayı giyeceği federasyona bildirildi.

Takımdan ayrılması gündemde olan Arda Turan’ın geçen sezon olduğu gibi 7 numaralı formayı giyeceği açıklanırken Deulofeu, Semedo ve Paulinho geçen sezon talibi çıkmamış numaraları aldı. Dembélé ve Vermaelen ise Neymar Jr ve Masip’in numaralarını aldı.

Arda Turan'ın forma numarası belli oldu

Munir, Samper, Marlon ve Douglas’ın kiralık olarak başka takımların formalarını giyeceği de kesinleşince, 2017/18 sezonu kadrosu son şeklini almış oldu.
Kadronun çoğu geçen yılki numaralarını korudu, yeni gelenler de kendilerine yeni forma numaraları seçti. Deulofeu 16, Semedo 2 ve Paulinho 15 numarada karar kıldı.
Ousmane Dembélé geçen yıl Neymar Jr’ın giydiği 11 numarayı terletecek.  Roma’daki kiralık sezonundan dönen Thomas Vermaelen, sözleşmesi sona eren kaleci Masip’in 25 numarasını sırtında taşıyacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...