'Maçta elendik ve bundan dolayı ağladım'

Düzenleyen:
'Maçta elendik ve bundan dolayı ağladım'

SPOR Haberleri

Kariyerine dair açıklamalarda bulunan Galatasaraylı oyuncu Sofiane Feghouli, "Cezayir-Almanya maçı ise benim için en üzgün olduğum maçtı. Bu maçta elendik ve bundan dolayı ağladım" dedi.

Kulüp televizyonuna konuşan Sofiane Feghouli kendine ve kariyerine dair açıklamalarda bulundu. Örnek adlığı futbolcuyu açıklayan Feghouli, "Ronaldo ve Zidane. Ronaldo en sevdiklerimdendi. Ama Zidane’a da çok benzemek istiyordum. Cezayirli olduğu için ona benzemek için her şeyi yaptım" dedi.

Kariyerindeki en zor anı da anlatan Feghouli, "En zoru son dünya kupasındaki Cezayir ile Almanya arasındaki maçtı. Orada elendiğimiz için çok zordu. Bir de UEFA Avrupa Ligi yarı finalindeki Valencia-Sevilla maçıydı. Valencia-Bayern Münih maçında attığım gol, en güzel gollerden biriydi. Bunun yanı sıra Cezayir’de oynadığım ilk milli maçta attığım gol benim için çok özeldi. Bir de Dünya Kupası Elemeleri’nde oynarken Burkino Faso’ya karşı attığım gol çok önemliydi benim için. Çünkü o gol sayesinde barajı aştık. Cezayir-Almanya maçı ise benim için en üzgün olduğum maçtı. Bu maçta elendik ve bundan dolayı ağladım. Milli takım oyuncusu olarak belki de son kez Dünya Kupası’nda bulunuyordum ve bir sonraki etaba geçemediğimiz için gözyaşı döktüm" şeklinde konuştu.

Futbolcu olduğu için mutlu olduğunu dile getiren Sofiane Feghouli, "Bulunduğum ortamı göz önüne alırsak, hayatımda futbol olmasaydı kötü denebilecek yollara sapabilirdim. Allah’a şükürler olsun ki futbol karşıma çıktı ve beni bugünkü noktaya getirdi. Şimdi geçmişe baktığımda arkadaşlarım ve kendimi karşılaştırdığımda onların geldiği nokta ile kendi geldiğim noktaya baktığımda ortada büyük bir fark var. Ve iyi ki futbolu tercih etmişim" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...