Bolu'da orman yangını: 50 hektarlık alan kül oldu

Bolu'da orman yangını: 50 hektarlık alan kül oldu

YAŞAM Haberleri

Bolu’nun Göynük ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. 50 hektarlık alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, İbrahimözü köyü Safranlar Mahallesi yakınlarında bulunan çam ormanında henüz bilinemeyen bir nedenden yangın çıktı. Çamlık alanda çıkan ve hızla büyüyen yangın ormanlık alana sıçrarken, yerleşim yerlerine yakında alandaki yangında gökyüzü siyah bulutlarla kaplandı. Ormanlık alandan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bolu ve Karabük Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme helikopterleri ile Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Göynük İtfaiye Müdürlüğü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Taraklı İtfaiye Grup Amirliğinden ve çevre belediyelerden çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ederken, bölgede çalışmalar devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...